lauantai 9. lokakuuta 2010

9.10. Domarilta kajahtaa!


Sopivan tuhruinen aamu suomenpinnakomppaukseen. Holmes kyytiin Kaanaanmaalta ja Reposaaren sahalle. Juha höpisi jotain orientaliksen vuosipäivästä...


Erilaisilla äänillä varustettuja tiltaltteja laskettiin peräti 43 yksilöä ja hiukan pulssia nostatti ruovikossa kähmyillyt rytikerttunen. Ympäristökeskuksen pihalta yhytettiin hippiäisuunilintu ja heti kohta toinen yksilö. Perttulan Helikin sattui sopivan spondesti paikalle pron löytyessä.


Kaupparantakaffeitten jälkeen ehdittiin komppaamaan hautuumaa ja sitten soi puhelin: "lähe Domarille siel on mustavalkoinen suomenpinnatasku" kuului luurin toisesta päästä. Soitto TVK:lle, Esama kyytiin ja rauhallista (?) tahtia Kiilin satamaan, jossa oltiinkin yllättäin ensimmäisinä paikalla. Matkalla laji oli tarkentunut nokitaskuksi (mikä se on?) ja internetin ihmeellisestä maailmasta löytyi nopsaan kuvatkin.


Korhosen Kari kyyditsi (kiitos!) kahdeksan nopeinta hetikohta saareen, tasku näkyi mukavasti suoraan rantautumispaikalle.


Harry Lillandetin ja Antti Lindin löytämä Iranin-ihme löytyi välittömästi rantakiviltä. Lintu nappaili sieppomaiseen tapaan ötököitä lennossa. Kivillä istuessaan se nyki ja levitteli pyrstöään jatkuvasti, välillä myös siipiään.


Eliskättelyt otettiin tietenkin saman tien!


Hymy oli arvatenkin herkässä.


Yhtä vaille...


GGGomia oli!


Vajaan tunnin ihastelun jälkeen lähdettiin kakkosaallon bongareiden paluukyyddillä maihin ;)

Mahottoman suuret Onnittelut ja Kiitokset löytäjille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti