sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Säpin Kesäpäivät

 Säpin kesäpäiviltä kotiuduttu ja kirvelevästä Mölkky Mestaruus tappiosta selvitty. Gomiaa oli ja keli sama kuin muuallakin eli +30C eikä pilven hattaraa. Porukkaa lavvantai aamusta veneellinen ja sunnuntaina vielä toinen mokoma. Muita kuin lintuturisteja viikonlopun aikana toista sataa...

Säppi on päivitetty internetaikaan ja WLAN tuntui toimivan mallikkaasti aseman pihallakin. Kiitokset Alangon Pasille ja muillekin, jos joku on projektissa auttanut. Samaten aseman keittiö astui uuteen aikaan kun asemanhoitaja Lundgren asensi valoa nopeammin komian kaapiston vanhojen, aikansa eläneiden tilalle. Köökistä ei valitettavasti julkaisukelpoista aineistoa tarttunut mukaan :) 

Linturetkeily jäi helteen vuoksi vähillä. Lännennokalla tuli kuitenkin notkuttua molempina päivinä muutama tunti "riuttatiirastaijissa", eli uiskennellessa ja aurinkoa ottaessa. 

 Taivaanvuohi oli sen verran mukavasti näytillä Lännolla, et oli pakko ottaa pieni fotosessio.

Ihana ei ollut tällä kertaa selkälokki, vaan gomia purjepaatti joka kävi kääntymässä Präälän takana. 
Oli sitä ihanaa kuitenkin tarjolla itse Präälässäkin, josta todisteena founscouppi 2kv selkälokista.

Hanhisto tarkastettiin molempina päivinä, mutta -25cm merivesi yhdistettynä sateettomuuten ei ollut syksyn ekoja musta- ja valkoviklo nuorukaisia kummempaa tipauttanut. Muista haviksista vois vielä mainita useat muuttavat käet, varoittelevat pikkusiepot ja kultarinnan sekä Pasin majakasta kepittämän laulavan idänuunilinnun. 

Mimosan majakkaelisdokumentti. 

Päästiin nousevan ukkosrintaman alta ajoissa karkuun rasvatyynessä kelissä. KSS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti