sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Suhruista Säppi - Säppi B.O.

Pakollinen majakkakuva: Sanna, Teppo, majakka ja Mimosa.
 Pe-la käytiin ottamassa kevään ensikosketus Säppiin. Peräkulman verkkopaikat oli keikan teema ja uutterat talkoolaiset saivatkin paikat kuntoon ja rengastusalueen aidattua. Ei lopu sit highlanderinrenkaat kesken.
Havistelu ei oikein onnistunut suunnitelmien mukaan, sillä perjantaina sato vettä ja lauantaina sumu peitti saaren pitkälle iltapäivään. Samasta syystä kuvaaminen jäi vähiin.
Mää otin Mimosankin mukaan, niin oli sit hyvä syy laistaa hommista ;) Mut kyl me lavvantaina osallistuttiin risusavottaan.
Haviksista vois kuitenkin mainita sadepäivän messevän kulorastas sigman, joka kipusi peräti sataysiysiin. Kaks sepelrastastakin yhytettiin ja metsäkirvinenkin oli havaittu. Lintuja oli saaressa ihan kohtuullisesti sateen vuoksi, mut havioiminen oli hiukka hankalaa. Sunnuntaina ei sit oikein nähtykään mitään.
Kiva oli kuitenkin käydä, kiitokset vaan talkoolaisille (Jan, Ari, Aleksi, Kari, Asko, Kimmo, Kaj-Ove, Matti, Matti, Teppo, Sanna, Martti, Mimosa ja Risto - toivon mukaan kukkaa ei unohtunu).

KSS!

I went to Säppi B.O. with Mimosa and 12 others on Friday morning. The reason for our visit was to fix the main ringing site and make it cattle-proof with electric fence and that mission was accomplished :)
Weather was poor birding wise as it raining on Friday and Saturday was foggy. Nevertheless, we managed to see an early Hobby, two Ring Ouzels and nice total of 199 Mistle Thrushes on Friday.
It was a pleasant trip with good company and I hope I've a change to be back soon.

Dokumentti phonescouppi vesisateessa kyhjöttävästä aikaisesta nuolihaukasta. 18.4. taitaa olla henk.koht ennätys.
A crappy document of my earliest Hobby ever (18th April). Phonescouped in rain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti