keskiviikko 28. joulukuuta 2011

28.12. Upupata


Pinnahammasta oli kolottanut jo jonkun aikaa, onhan kelit olleet reduille liki mahottomat. Tänäkään aamuna ei tuuli juuri hellittänyt, illalla kylläkin. Joka tapauksessa hankkiuduimme Matin kanssa aamutuimiin Turkulaisen kerrostalon pihalle viehättävään miljööseen. 15 bongohenkilöä oli joulukuista upupaa vaille lisäksemme.


Upupavajarit korvattiin kohtapuoliin, mitään overdosea ei silti tullut, siksi kaukaa lintu esiintyi. Tämän kuvan myötä ei varmasti syytetä myöskään linnun (son hei harjalintu) häirinnästä, mitä paikalla on kuulemma kameranperistä suoritettu - hyi!


Paluumatkalla tehtiin Huittisissa pien koukkaus Lauhan peltojen läpi. Toivotut peltobyyttonit (Perdix itse, siis peltopyy) piiloutuivat turhan taitavasti, sen sijaan pienessä cardu-poppoossa esiintynyt vuorihemppo oli piristävä havis.
Iltapäivällä ajauduin erinäisten tapahtumien vuoksi suunnitellun Kallioholman sijaan Etelärannan lavalle med Mimosa. Kamerakin unohtu kotio, mut kännyotokset korvikkeena. Pasi (pajusirkku) "tsiytti" itsensä havikseen, joutsen- (>300) ja telkkämäärät (>400) kasvussa.


Preiviikin kalarantaa oli järkätty uusiksi Tapanin toimesta. Uimakoppi katollaan ja pari gomiaa mäntyä kumossa. Ruovikkokin harventunut melkosesti ja laiturit pääosin vedenpinnan väärällä puolella.

Taas kolottaa pointsihammasta, Hangossa kun ois humeita tarjolla (kashmirinuunilintua siis). Tarttee varmaan koittaa korviketta Kallioholmasta, pinnahammas kun ei aina ole viisaudenhammas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti