perjantai 19. marraskuuta 2010

16.-19.11. Thailand


Laskeuduttiin Bangkokiin keskiviikkona, varhain torstaina lyhyt lento ja lautalla Koh Samuille. Matka meni mukavasti, eikä edes matkalaukut hukkuneet lukuisista välilaskuista huolimatta. Bangkokin lentokentältä huppusuohaukka eliksiin :)


Majotuttiin Florist Resortiin Samuille. Ei taida olla high season koskapa ollaan koko rakennuksen ainoat asukkaat - hyvä niin.


Samui ei taida olla niitä tunnetuimpia lintupaikkoja, sillä mitään mainintaa en löytänyt lintuihin päinkään nettitutkailulla. Toistuvista sateista johtuen ei olla liikuttu kovin pitkälle, mutta pihalintuja on tullut kuvailtua. Yllä koiras veriselkäkukastaja.


Kiinanriisihaikara


Koiras variskäki patsasteli kilkkuseppien ympäröimänä, sepät rajattu tosin ulos.


Aasiankukaali on about variksen kokoinen käkilintu jonka mölyapina-tyyppistä ääntä kuulee tuon tuosta.


Missä kukkia, siellä oliivimedestäjä. Laji muuten kuullostaa ainakin mun korvaan erehdyttävästi humeilta ja tulee humei-atrappiinkin :)


Taigauunilintuja huutelee joka puskassa.


Mimosakin oppi tunnistamaan keltaperäbulbulin "puli". Kovin lintuhavis lienee varpushaukaksi määrittämäni acci, ei kuitenkaan mitenkään mahoton täällä kait? Pariin kertaan pyörinyt resortin yllä, kuin myös kasapäin meropseja ja apuksia. Osa apuksista ihan suomalaisen näköisiä, mutta ääni tyystin poikkeava. Mitä liä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti