maanantai 1. marraskuuta 2010

1.11. KKP-lorinaa


Kovaa kuukauspointtia, valkovikloa, pointsaamaan Technipin altaille ekoilla valoilla. Ainakin lokakuun alusta viihtyneistä valkkareista oli edelleen kaksi paikalla *naps*. Seuraavana yönä pakasti ja vikkelät olivat ottaneet ritolat.


Tuloksettomien komppailujen jälkeen Etelärantaan "hoitamaan" pinicolaa muutolta, tunnissa menikin kolme kuurnaa reilun sadan käpylinnun lisäksi. Porinvuodarilukema kohosi 249:än sivuten PE:n enkkaa ja katkaisulajin odotus sai alkaa :)


Eniksen lavalle kuului neljästi kovasti pussitiaismaista ääntä osmankäämiköstä, mutta houkuteltunakaan ei äänen aiheuttajaa löytynyt, ei myöhemmin iltapäivälläkään uusintaetsinnöissä. Vessuja sen sijaan löytyi varsin mukavasti, mm. 200 tukkasotkaa, lapasotka ja muutama lapasorsa.


Uivelon ateriointia oli mukava seurailla piilosta, tovin tarkkailtuani huomasin nieltävänä olevan varsin hyvänkokoisen sammankon. Vekkuli näky!

Illemmalla kävin vielä pointsaamassa PE:n löytämät isosirrit Munakarin säikältä, kuvat jäi ottamatta sillä muistikortti jäi kiinni lukijaan... Tundrakurmitsan ja pari suosirriäkin yhytin haviksen täytteeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti