keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Aprillia

Ulos ei tänään ehtinyt, joten viime lokakuulta Hiidenmaalta kuva eilen Hensingissä suoritetun jallu-pimityksen kunniaksi, olkaa hyvät:


Päivän pilat pähkinänkuoressa:

Kalatiira 1.4.2009 Turku Ruissalo 1 k
Niittysuohaukka 1.4.2009 Kirkkonummi Sevals, n-puk m
Pikkulepinkäinen 1.4.2009 Pernaja Vanhakylänlahti 1 k
Lisätietoja:tapaili laulua, näytti juuri saapuneelta

Näitä lintupsykologeja piisaa joka lähtöön, milloin lintu on vilkas (ADHD?), milloin rauhallinen (depressio?) - mutta miltä näyttää juuri saapunut?


Kaikki lintuverkot on nykyään aivan hanurista. Yksikään järkevä lintuharrastaja ei niihin kirjottele, jos joku erehtyykin kirjoittamaan jostain järkevästä, vaikka buteoiden ennätysesiintymisestä, saa vastaukseksi "mikä on buteo, ei täällä saisi puhua tuollaista salakieltä", tai "häh-hää, sulta puuttu pilkku tuolta kolmannesta virkkeestä".
Lintuverkosta erosin jo ajat sitten, Tringa-verkosta eroaisin, mutta se on liian hauska. Jengi vatvoo jonkun "harvinaisen" mustajoutsenen kohtaloa. Koko lintu ei edes ollut Tringan alueella, tai luonnonvarainen. Kaiken huipuksi porukka on vielä hoitanut sen yhdistyksen retkellä (http://www.tringa.fi/fi/foorumi/func,view/id,549/catid,5/), eihän siitä saa edes pinnaa. Se on häkkilintu! Ihan kuin Hämeeseen retken tekeminen ei riittäis yhdelle päivälle.

Kolme vaunupointsia tuli hoidettua:

10. punakylkirastas
11. harmaalokki
12. naurulokki

Kovaa lorotusta siis. Aamuks Luotoon, lounaspuhuri lupaa hyvää...

Muuten olen sitä mieltä, että Bongariliitto on nykyään aivan hanurista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti