lauantai 28. maaliskuuta 2009

Missä pinnat?

Ulkona on taas talvi ja himmee itätuuli. Ei taida pointtii lorottaa. Puhetta oli et käytäs pulttaamassa Rauman heke, mahtaako kuitenkaan maksaaa vaivaa. Ei se kuitenkaan trististä ihmeellisempi harhailija ole. On niitä nähty ennenkin, Säpissä ainakin, ei ole vaan jaksanut kiinnostaa. Nyt kun splitistä huhuiltiin verkossa, käy paikalla puolen Suomea. Maaliskuunpinnan kävin kuitenkin hoitamassa- ehe,ehe!

Paremman puutteessa vois hehkuttaa viime vuoden kohokohtia, vielä ehtii ennen uutta maastokautta.

30.5. Kallioholma - Gomia oli! Pilkkaniskaa olikin odotettu juhannuksesta 1995, tuolloin nukuin onneni ohi Säpissä. Jännästi Holmes onnistui silloin, mutta nukkui kuvassa esiintyvän niskan ohi 13 vuotta myöhemmin. Joku muukin tais nuijata kun Kallossa piti olla remiz...
Kuva on Tatin ottama.18.9.2008, sama paikka, kovasti hymyilyttää...Eikä suotta, odotettu Porinpinna hoidettu - isovesipääsky - Gomia oli!Onneksi aivan kaikkea ei tarvinnut hakea itse - pinna Gomia, kuva paska - flavipes itse! Toinen viime vuoden eliksistä, alkaa käydä tylsäksi kun ei pointsii heru - hekesplitin sijaan voitas ens alkuun pointsata D-kategoria, siitä sitten amerikanmustalinnun (Gomia oli!) kautta lännenmustapäätaskuun ja idäntiltalttiin (onhan meillä jo bonelli ja orientalis) ja niin edelleen.4.10.2008 ei ollut paskin päivä Säpissä, vaikka Pilyn toivot löysivät ja määrittivätkin Säpin vaakunalinnun ensin isokirviseksi (ihan tosi), eikä puoliakaan kiinnostanut kun huusin nokivarista aseman pihalla. Rk siunasi molemmat (tietenkin), nokivariksesta tuli Satakunnan ensimmäinen ja ainoa oikea. Ote Rk-lomakkeelta: "Gomia oli!"
Muuten olen sitä mieltä, että nokivaris pitäisi saada laskea pinnaksi.

2 kommenttia:

  1. Pitkäjalka oli muuten huomattavasti kovempi kuin mikään pilkkaniska tai IVP :)

    VastaaPoista
  2. Joo, mut siitä ei löytynyt kuvaa tähän hätään. En viitti oudompien kuvia varastaa ;) Gomia oli joka tapauksessa!

    VastaaPoista